tag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post3087235115159113390..comments2024-02-07T16:27:40.417+01:00Comments on Matpakkebloggen: Kjøkkenutstyr du ikke visste du trengte (3)Mariannehttp://www.blogger.com/profile/14661307553578835810noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-35115858539528071932011-05-25T21:58:51.412+02:002011-05-25T21:58:51.412+02:00Da ble denne innkjøpt :-)Da ble denne innkjøpt :-)Giraffens kaoshttps://www.blogger.com/profile/15210173047219532342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-10961473940665616082011-05-17T23:23:36.593+02:002011-05-17T23:23:36.593+02:00Jeg har en sånn en og bruker den masse;)Jeg har en sånn en og bruker den masse;)Tonehttps://www.blogger.com/profile/00174904219419720011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-25496288081956809162011-05-15T16:00:10.463+02:002011-05-15T16:00:10.463+02:00utrolig så mange duppeditter som finnes! Med unnta...utrolig så mange duppeditter som finnes! Med unntak av løk vet æ ikkje helt om æ treng den.. Men en unnskyldning for å dra innom Claes Ohlsson må man jo ha..koster ikke noe å ta en titt..;-)Mayenhttps://www.blogger.com/profile/15436199795006850583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-54881482446966822742011-05-15T15:24:11.277+02:002011-05-15T15:24:11.277+02:00Denne er helt super, og en av mine mest brukte ver...Denne er helt super, og en av mine mest brukte verktøy på kjøkkenet :)<br />Liker salaten småhakket, og dette gjør jobben på no-time! <br />Og det sy sier om soppen er også et godt poeng! Små biter gjør underverker på kresne ganer, den fungerer på sambo ihvertfall ;)Maichenhttps://www.blogger.com/profile/01957152664682498763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-9833816588832951332011-05-15T14:07:10.006+02:002011-05-15T14:07:10.006+02:00Oi..dette var jo et supert tips. Jeg bruker mye ti...Oi..dette var jo et supert tips. Jeg bruker mye tid på kutting, så her skal det løpes og kjøpes i morgen den dag! Takk for tipset;-))<br />Klem Anne KarinAnne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-20307085385343179612011-05-15T12:11:47.300+02:002011-05-15T12:11:47.300+02:00ser veldig fin ut, kunne vært kjenkt å haser veldig fin ut, kunne vært kjenkt å haBerithttps://www.blogger.com/profile/04494447474654305710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-63368657985517590892011-05-15T11:57:40.674+02:002011-05-15T11:57:40.674+02:00Har denne liggende bakerst i skapet.
Har ikke prøv...Har denne liggende bakerst i skapet.<br />Har ikke prøvd den en eneste gang på de tre åene den har vært i hus.<br />Kankje på tide å finne den fram:)<br />Takk for tipset.Trinehttps://www.blogger.com/profile/16836570384328753175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383619536741126052.post-88217068310601644162011-05-15T11:49:02.912+02:002011-05-15T11:49:02.912+02:00Denne har jeg, og da jeg så bildet av stangselleri...Denne har jeg, og da jeg så bildet av stangsellerien din nå, så fikk jeg ideen at kanskje rabarbra er fin å kutte på denne? Det har jeg ikke tenkt på. Lager mye rabarbra-marmelade, og selvsagt går det raskt å kutte opp stilkene, men som du sier; det blir så fine og like biter. Takk for tips.RoseSommerhttps://www.blogger.com/profile/16524379000586901659noreply@blogger.com