Etter at jeg begynte å lage denne sausen har jeg gått helt bort fra majones når jeg spiser reker. Knallgodt!
Vi gjør det enkelt - ta én av hver av følgende:
- 1 beger rømme/kesam
- 1 glass lodderogn
- 1 pakke dill
- 1 chilli
- 1 charlottløk
- (Dæsj med chillipulver eller cayennepepper hvis du vil ha den sterkere)
Finhakk dill og løk, del chillien i to på langs og fjern frøene før den også finhakkes. Bland alt sammen med rømme og lodderogn.
La det stå kjølig en times tid før du skal spise, så får sausen tid til å 'sette' seg (den får mer fyldig smak).
Jeg bruker denne til å dyppe reker i, eller til å ha på brød-/loffskiven under rekene. Sausen er også veldig god til andre typer skalldyr, som for eksempel krabbe.
Ha en super helg - med eller uten reker!
♥ Marianne
Nydelig! Det ser kjempegodt ut :)
SvarSlettHei!
SvarSlettSå fin og inspirerende blogg du har! Jeg bestilte bokser via siden din for en ukes tid siden og lurer på når jeg kan forvente å motta de?
Hilsen Karianne