![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijSmdj5jX5M89GVXIEv7YP9f1AzDqtwS76KcZZZ-CngVCeDSTUsHKlfnVLK0ys1uiKiW5XTmNwXQr8tqgTZtODjMC3QekAJX69azinJZVu-q4McO_o_dvtse36mmF_WIZXgsq9UZEF8WIX/s200/_MG_1370_b.jpg)
Denne müslien har kanel og kakao i seg, og da synes jeg det smaker og lukter jul! :)
Ingredienser
1 dl solsikkefrø
1 dl grovhakkede mandler
1 dl grovhakkede valnøtter
1 dl kokosmasse
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrmeQVsZ9Frd2KiVCz9ZyG-NjOwOGcmnrUaDc1fAGwb2muHgMLf-YCnrGu-YNFKVX7GZoAguLRALGU0q5aZtcIJoBHyCnvrMDp_jn1wz2MVr-DLYXNX5TIibbfVI341ecV_woik6_MQVkx/s200/_MG_1362_b.jpg)
1/2 dl sesamfrø (jeg bruker både med og uten skall)
2 ss kokosolje
1 ss kanel
1 ss kakaopulver
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLOUIfnnjjFvvPitfpbug0IKOqMJS-aRwqPhsXjGUs_rhujS8IfD1sd3p59BI86ECTb9sZzW3S1kqdIRWJVQjKCTiZVayArEC92jcG2-YZIicX3fmDxBXc3ZLVc73ls2m-4qABLgQffkRU/s200/_MG_1363_b.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMKX8R1msAGdR3Cvq5i5fA4zkhls78EOWYWvO2Y2onNsIlm-yyJa1GoVHZ9bQ3-ds5tMAMwUUdibDMoHNScwHseA6GU7SrFW1lgxEi9ieh4yfvrjKjeZfjADFQe6KjOV5AWQ6OnZTV7MjC/s200/_MG_1369_b.jpg)
Fremgangsmåte
1. Ha frø og grovhakkede nøtter i en langpanne og rist i ovnen, 150 grader i 20 minutter. Rør innimellom.
2. Hell blandingen i en bolle og tilsett kokosoljen mens blandingen er varm. Rør i blandingen til alt fettet er smeltet og jevnt fordelt.
3. Bland kakaopulver og kanel i en annen bolle, hell nøttene/frøene oppi og bland godt. Alternativt venter du til blandingen er noe avkjølt, heller kakao, kanel og nøtter i en plastpose og rister godt til alt er fordelt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxenGahLV40AdcO3B7fkdQ6yII4lC3Kj1cOUH1UzWwk3ZILgFA1N55s3Vsa5s_uXn8zxsZ_fLFv8h5HjoQQu7aIZeshOapDGireCEwglK9x31N2auQfNl2WzAJJPUzRciGdQQ3_XpqblPa/s200/_MG_1371_b.jpg)
4. Hvis blandingen virker litt fuktig kan du ettertørke i avslått ovn med døren på gløtt. Tørrere blandinger har lengre holdbarhet.
Oppbevares på tett glass.
Kilde: «Frisk med lavkarbo - frokost og lunsj» av Hexeberg/Storaker
Ønsker deg en super uke!
♥ Marianne
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar