torsdag 23. desember 2010

«Tørr» matpakke til bilen

Med halvannen time i bilen foran oss i dag er det greit å pakke med litt kosemat til barna. Denne matpakken er både bil- og barnevennlig, og forholdsvis sunn. Dersom minsten mister litt mat så blir det ikke grisete på setet, dette lar seg raskt plukke opp eller børste bort.
Her er det en neve med rugfras, eplebåter og rosiner, sukkererter, to grove rugkjeks (fra Kavli) og to Kornmo-kjeks. På toppen av kjeksene ble det lagt en lefse med leverpostei - men den ble laget etter at bildet ble tatt.
Nå har minsten litt å velge mellom på turen.

Og som du sikkert ser: nå er endelig matboksene i hus! Jeg er kjempefornøyd, og gleder meg til å lage mange hyggelige matpakker til guttene når barnehagen begynner igjen.

Ønsker alle en riktig god jul!

1 kommentar:

  1. Nå er jeg den lykkelige og spente eier av 8 matbokser som jeg skal dele med min datter.
    Er spent på hva min samboer skal fylle dem med når jeg skal på nattskift nyttårsaften :-)
    Kjempeflotte bokser som jeg håper flere vil oppdage :)
    Lykke til,Marianne

    SvarSlett