onsdag 5. januar 2011

Storproduksjon

Jammen meg ble det ikke matpakker på familien i dag også! :) Nå merker jeg godt at ferien er over, det tar litt ekstra tid på morgenen å lage i stand mat til alle. I dag brukte jeg ca et kvarter på å smøre mat, det inkluderte også noen skiver til guttene til frokost.
Vil du spare tid om morgenen er det masse av dette som kan gjøres klart kvelden i forveien.

Dagen innhold:
Minsten (til venstre) fikk lefse med philadelphiaost, skinke og agurk skåret i skiver - litt maki-inspirert. Dessuten fikk han en halv brødskive med ost, en skje med ris og mais + en kalkunkjøttbolle, og så noen druer og klementinbåter. Ved siden av fikk han en youghurt. Dette skal holde til frokost (nr 2...) og litt ettermiddagsmat i barnehagen.
Junior (i midten) fikk også youghurt, frukt, ris og en brødskive med ost, dessuten en halv brødskive med skinke og en lefse med leverpostei. I termosen er det kakao, for han har turdag i dag.
Far i huset fikk cherrytomater, kalkun falukorv i skiver sammen med agurk, en lefse med leverpostei, brødskiver med hhv skinke og salami. Dette er til frokost i bilen på vei til jobb. Han fikk også med en pakke knekkebrød til 'ettermiddagsmat' i tilfelle magen knurrer faretruende.

Har du bilder av dine matpakker må du gjerne sende til meg, så kan jeg lage en egen tipsside fra leserne.

Ha en fortsatt god onsdag!

2 kommentarer:

 1. Jeg må si du inspirere meg. Jeg har vanligvis bare klasket ost og skinke i to nystekte rundstykker som lunsjmat..
  Nå skal jeg gå til innkjøp av litt annet også. Det tok jo faktisk kortere tid å lage dine matpakker... =D
  Og så ser de mye mer fristende ut.
  Takk for at du deler.
  Ha en fin kveld. Jeg er spendt på hva du kommer med fremover =D
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann =) Tusen takk for mailen ang. bloggen. Denne bloggen kommer til og bli mye brukt av meg garrantert, kjekkt med tips særlig for oss i en travel hverdag (med 3 barn...) Blir altfor ofte en skive med salami, en med ost, og en med nugatti i matboksen =(

  Har også skrevet på giveaway - inlegget ditt ;

  Klart jeg blir med !! 4 matpakker !!!!!!! PERFEKT, EN TIL MINE 3 BARN OG EN TIL MEG SELV =) =) Sambo får ikke får han er på slanker`n .... fnis =) =) Krysser fingrenge til 14. januar da...

  Tar med bilde, og linker til bloggen offc.

  Klem Marielle

  SvarSlett