Jeg har i grunnen aldri reflektert over sammensetninger i maten eller hva som påvirker hva - jeg har bare laget og spist mat som er av den forholdsvise sunne arten. Nå har jeg begynt å søke rundt på nett og har kjøpt noen bøker, jeg 'leker' litt med supermat og lærer stadig mer om ernæring - og det er jo bra!
Her går det litt på slump i forhold til innholdet i pannekaken, mye kan endres av mengder uten at resultatet blir noe dårligere. Men jeg brukte i alle fall:
1/2 beger Cottage cheese
1 toppet ss kokos
1 toppet ss mel (jeg brukte bokhvete)
1 ss brunt sukker
2 ss rapsolje1 klype salt
Delte opp i 'kakestykker' og serverte med honning eller blåbærsyltetøy. Mmmmm - kjempegodt!
Jeg lagde stor porsjon slik at vi kunne bruke restene i matboksene i morgen.
Trodde jeg.
Det ble tomt ...
God søndag!
♥ Marianne
Den skal jeg jammen prøve.
SvarSlettHørtes veldig godt ut.
Hei Marianne. Jeg har nettopp hatt en testuke med forskjellige frokoster og blodsukkerstigninger i forbindelse med disse frokostene. Litt interessant å se på. Du finner innlegg om det ikke så langt ned på bloggen min. Masse fine matpakker du lager - jeg blir inspirert :-)
SvarSlettGosh såå lekkert, de vil jeg også prøve;-)
SvarSlettKlem Elin