fredag 4. februar 2011

Navnelapper

Jeg vil bare vise frem navnelappene som jeg bestilte fra LabelDaddy - de ble helt etter min smak.
Søte figurer, blå bakgrunnsfarge til eldstemann og grønn til minsten.

Jeg bestilte «School pack» og en pakke på 132 merkelapper i 7 størrelser + 4 glidelåsmerker til hver av gutta. Jeg er kjempefornøyd - glad for variasjon, forskjellige størrelser, fargeforskjeller på merkene til guttene - kort sagt happy!
 
Så bestilte min venninne merkelapper til sin sønn - og hun bestilte etter sønnens smak i stedet for sin egen:

(Nå får norske kunder teksten «Denne sekken tilhører:» på de største navnelappene, forresten)

Jeg skjønner jo at jeg har gjort en brøler - fireåringen min ville vært hoppende glad med navnelapper med Lynet McQueen på i stedet for en traurig løve... Hehe! Jeg får forte meg å bruke opp de jeg har så jeg kan bestille flere!

Hvis du også vil bestille navnelapper hos LabelDaddy kan du gå inn på denne linken. De har masse Disney-figurer du kan velge mellom på navnelappene - eller de mer mamma-vennlige enkle ikonene som jeg falt for.
Du kan også velge mellom 15 forskjellige bakgrunnsfarger på merkelappene - og de kommer som sagt i masse forskjellige størrelser.

Du har to tekstlinjer som kan fylles - jeg valgte fornavn + telefonnummer, mens Michael fikk fullt navn på sine navnelapper. Dette velger du selv. LabelDaddy vil kontakte deg dersom det du vil ha på navnelappene blir for langt og ev trenger å forkortes.

Klistrelappene går rett på merkelappen i klærne, og de tåler vask - også kokvask! Farvel til strykejernet, sier bare jeg! :) Dessuten tåler de oppvaskmaskin, tørketrommel og mikro - i grunnen det meste.

Jeg er agent for LabelDaddy - så hvis du skriver SAKKALO i tilbudsfeltet på (slutten av) bestillingen din, får du 10% avslag.

God helg til deg!

♥ Marianne


PS: Og du: da jeg mottok pakken min var verdien på merkene satt til $5, så da slapp jeg gebyrer ifm toll/moms.

5 kommentarer:

 1. Vi er bare superfornøyde med merkelappene. Det er de også i barnehagen, har fått flere som har spurt hvor jeg har kjøpt dem. Moro med litt farge på lappene også!

  SvarSlett
 2. Er så enkel at jeg bestiller fra askeladden, supperrask levering, men disse var jo stilige da, å skal taes opp til vurdering nestegang jeg trenger lapper.. Tusen takk for tipset =)

  SvarSlett
 3. Heisann, må bare kommentere matboksene jeg fikk for noen dager siden. De var toppers! Kan brukes i micro'n også! Da kan jo middagsrester oppbevares kjekt i dem og varmes og spises...tja...foran TV'n f.eks.

  Har ikke fått vært på tur ennå og prøvd dem, men gleder meg allerede. Så på noen av tipsene på hjemmesiden til USA-produsenten. De har brukt silikonformene til muffins til å dele opp enda mer i boksen. Har du laget innlegg om det? Det var jo supersmart. Jeg har nemlig disse formene, men de er noe herk å lage muffins i, så annet bruk synes jeg var fint.
  Skal lage et innlegg om boksene snart og linke!
  Og takk for inspirerende niste-tips fra deg.
  Takk for handelen.

  SvarSlett
 4. Hei Rose Sommer
  Så bra at du trives med matboksene - og at du finner flere bruksområder. :) Den mannlige vennekretsen min mente også at boksene er fine til skruer og annet i den sjangeren også. Hehe.
  Jeg har skrevet såvidt om bruk av muffinsformer på siden for verktøy & tilbehør, og bildet er av litt av 'samlingen' min med både papir- og silikonformer. Jeg liker forresten silikonformene (ihvertfall mini-formene), kjempegreie å bruke da jeg penslet dem med rapsolje først.
  ♥ Marianne

  SvarSlett
 5. Takk for at du deler et så informativt innlegg. Dette innlegget er veldig nyttig for å skrive ut navnelapper på kluter.

  SvarSlett