mandag 21. mars 2011

Stjernemat

Det er ikke så mye som skal til for å pynte i matboksen - og det skal heller ikke mye til for å gjøre meg glad. Sånt sett har små stjerneformer dobbel nytte her i huset! :)

Dagens barneboks består av to halve brødskiver med hhv kaviar med ostestjerne og en med leverpostei (med sylteagurk «on the side» - i egen boks). Ved siden av er litt rosiner i en muffinsform - jeg hadde jo brukt opp smårommene til epler og til kalkunkjøttboller og gul paprika.

Jeg sparer på små plastbokser med lokk som vi får når vi bestiller sushi take-away. De er kjempekjekke å ha dressing, sylteagurker eller annen fuktig mat oppi - og så er det ingen krise om boksen eller lokket blir borte.

Ha en strålende mandag!
♥ Marianne

2 kommentarer:

  1. Åhh. Heldige er de som åpner en matboks og blir møtt av stjerner!! Lurt med de små sushi-boksene også :o)

    SvarSlett
  2. For en glede det må være å åpne en sånn matboks!:) Problemet hos meg er at junior ikke liker å "blande" pålegg, og har heller ikke lært seg til å like ost og agurk. Han må ha full oversikt over "produktene" i matpakken og på tallerken. Potetene skal for all del ikke ha saus og må ligge i sitt eget hjørne på tallerken, det samme må alle de andre ingrediensene, akkurat lik mora si når hun var på samme alder. Trøsta er at "det går over"..;)
    Klem klem

    SvarSlett