torsdag 22. september 2011

Skikkelig hårete!

Jeg fikk et tips av Barnetoppen, som igjen var tipset av Krusmynte, om en ny måte å servere spaghetti og pølser på.Mine barn spiser både pølser og spaghetti med god apetitt uansett, men det er alltid morsomt å prøve noe nytt og anderledes - og mamma'n liker jo så godt å leke med maten!
Skjær en pølse i passende biter (jeg har brukt Falukorv av kalkun), og stikk masse spaghetti gjennom. Ukokt. :)
Kok opp etter anvisningen på spaghettipakken. Jeg måtte frem med fiskegryten fordi de tok ganske stor plass.
 Når spaghettien er ferdigkokt er også pølsene klare.

Saus? Lag spaghettisausen min til denne - varianten uten kjøttdeig. :)

Morsom mat - og så gir dette deg en mulighet til å påvirke hvor mye pølse barna spiser i forhold til spaghetti.

Hverdagsmat en dag du har tid til å tre gjennom alle spaghettiene - eller kanskje morsomt i bursdagsselskap?

God apetitt!
♥ Marianne

4 kommentarer:

  1. Hah! Den der var skikkelig artig! Takk for tips!

    SvarSlett
  2. De var morsomme! Må prøves snart. :-)

    SvarSlett
  3. Tøft med litt nytenkning og inspirasjon :)

    SvarSlett
  4. Så stilig, dette må forskes og prøves ut :)

    SvarSlett