onsdag 8. august 2012

Livet er spennende

Er det ikke rart hvordan livet forandrer seg?
Hadde noen fortalt meg om sommeren 2012 for et par år siden ville jeg kanskje ikke trodd dem i forhold til hvor jeg er i dag. Jeg har skiftet retning de siste årene, og har ikke staket ut ny kurs ennå. Det er gøy å la seg flyte med, og jeg er spent på å se hvor jeg ender opp. :)
Jeg var i England sist uke, var så heldig å få være med og holde kurs i egenutvikling og ledelse for 28 supermotiverte mennesker. Vi snakket en del om tiden – og om å være her og nå. Det er kjempeviktig – og ganske så vanskelig.

Kjerti Løken Stavrum har sagt:
«Nei, det er ikke sånn at tiden går. Den går ikke fra deg. Den forsvinner ikke.Tiden kommer til deg. På sin befriende stillferdige måte. Tenk på det når du er for sen til avtalen din. Ikke hast.
Kjenn hvordan tiden kommer. Og løser opp skuldrene, myker opp magen.
Bruk pusterommet du har skapt.
Tiden er ikke ute.
Tiden er inne.»

Jeg synes det er så flott! Tiden går ikke – den kommer!

Jeg har vært kjempetravel etter at jeg kom hjem. Bunnpris har startet en kampanje som heter «Tilbake til matpakka» – og gjett hvem de samarbeider med? MEG! Jeg skal gi tips og ideer til å piffe opp matpakkene, og så skal jeg bidra på facebook-siden deres.

Denne uken har jeg laget mat og fotografert for dem, bildene kommer i kundeavisen i uke 34 så hold utkikk i postkassen din! Senere i dag, og 3 ganger i uken de nærmeste ukene skal jeg også komme med innlegg på Facebook. Jeg er spent på responsen.

Jeg var og handlet hos Bunnpris i går for å sjekke vareutvalget. Tok med meg en del kløver-produkter, som er kjedens eget billig-merke, så nå skal det testes fremover. Resultatene kan du lese her i bloggen senere.
En ting jeg fant som jeg likte var epler i 4-pk. Det har jeg ikke sett før - jeg trodde Pink Lady bare kom i 6-pk, og det er som regel den typen epler jeg kjøper. De er jo så gode. Problemet vårt har vært at ikke alle 6 eplene blir spist opp i tide. Med en 4-pk burde det problemet være løst.

Det var dagens betraktninger og nyheter herfra.

Ha en fortsatt super dag!
♥ Marianne

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til videre betraktninger!

    SvarSlett
  2. da venter jeg bare på neste kundeavis i fra bunnpris. Når kommer den?

    SvarSlett