onsdag 1. desember 2010

«Hurtigmat»

Det er en mengde spennende ting vi kan ha i skuffen, kjøleskapet eller fryseren som raskt kan sette en ekstra spiss på matpakken:
  • Cherrytomater
  • Druer
  • Pølsekuler (kalkun, fra Prior)
  • Små kjøttboller
  • Riskake
  • Grove kjeks
  • Minimais fra boks (liker Rimi sine, Rema har på glass og de er ikke like gode)
  • En neve Rugfras
  • Litt nøtter og/eller rosiner
  • Pizza- eller tacosnurrer
  • Grove muffins med ost og skinke
  • Et kokt egg
  • Små-oster (babyBel, Norvegia)


Denne bloggen er med på Bloggurat for at folk skal finne meg.

1 kommentar:

  1. Hei Marianne,
    dette ser strålende ut! Regner med at du oversetter til norsk etter hvert også? Det er ikke alltid like lett å være kreativ når det gjelder rimelig rask og næringsrik mat. Her viser du hvordan man kan lage spennende matpakker med bare sunne ting i, presentert på en slik måte at barn får lyst til å spise. Kjempebra! Du får nok mange tilhengere, vil jeg tro.
    Hilsen mormora på Fossum

    SvarSlett