fredag 7. september 2012

Matglede


Ordet MATGLEDE er i grunnen et flott ord! Hvis du googler det får du omtrent 243000 treff, så det er mange som har et forhold til akkurat dette ordet!

For meg er det et positivt ord, som jeg forbinder med kos og hygge - og faktisk også god tid.

Det å ta seg tid til å spise er viktig, og hvis du tar litt ektra tid til å ordne med maten før du spiser blir fort måltidet enda hyggeligere.

I dag spiste jeg lunsjen min ute, jeg trakk te og pyntet brødskivene litt ekstra. Med sol, et lett drag i luften og ro ute fikk jeg en kjempegod lunsj - og MATGLEDEN var absolutt der!

Hvis du lurer på hva jeg spiste så kommer det her. :)
 • Olas hjemmebakte brød med:
 • Rød pesto, avokado og cherrytomater
 • Grønn pesto, mozarellaost og cherrytomater
 • Kruspersille og basilikum til pynt.

Barna mine får matglede gjennom variasjon i matboksene sine. De synes det er stas med alt det forskjellige de kan ha oppi, og de gangene de må spise frokost i barnehagen (vanligvis spiser vi hjemme sammen) er de kjempefornøyd fordi de da får med seg matboks. (Hmmm, nå slo det meg at jeg sikkert kan 'sprite' opp frokosten hjemme også så den blir mer spennende ... )

Jeg er i alle fall opptatt av at barna og vi voksne skal ha matglede - og hyggelige måltider sammen. :)

Hva gir deg matglede?

God helg!
♥ Marianne

PS: Husk å bli med på Bunnpris' store matpakkekonkurranse - du kan vinne et gavekort på kr 2500!

2 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med deg. Måltid sammen med familien er viktig. Tusen takk for at du deler din matglede med oss.
  Henter masse inspirasjon fra deg jeg, selv om jeg ikke er flink til å legge igjen kommentarer.
  Ønsker deg og dine en flott høst med masse kos.

  SvarSlett


 2. Det har du helt rett i! I dagens stressede verden tror jeg det er fort å miste matgleden sin. Og kreative matpakker er en kjempefin måte å finne den igjen! Det skal ofte så lite til før et måltid får en høyere hyggefaktor. Jeg finner mest matglede i råvarer.


  Hilsen nistepiken
  http://nistepike.blogspot.no/

  SvarSlett