Med litt planlegging av ukens middager kan også matpakkene få et løft. Spiser du for eksempel kyllinglår med ris eller couscous til middag, kan du ta med rester i matpakken den påfølgende dagen.
Fiskekaker er også godt i matpakkene, kjøttkaker eller -boller (fortrinnsvis uten saus), et stykke pizza eller en wrap med gårsdagens tacorester.
Den grønne salaten fra middagen i går kan piffes opp med fetaost, rødløk og cherrytomater, eller du kan dele opp kylling og ha et helt måltid bare i salaten.
Tacorester kan også blandes i salaten, knus noen skjell og ha i rester av kjøttdeigen sammen med tomat- og agurkbiter og kanskje litt mais.
Her er det bare å bruke fantasien - og de restene du har liggende. Når du bruker middagsrester tar det ikke lang tid å lage en fristende matpakke dagen etter!
Ha en super dag!
♥ Marianne
PS: Husk å bli med på Bunnpris' store matpakkekonkurranse - du kan vinne et gavekort på kr 2500!
Gode tips kan man ikke få for mange av :D
SvarSlett