onsdag 5. september 2012

«HURTIGLUNSJ»

Med litt planlegging av ukens middager kan også matpakkene få et løft. Spiser du for eksempel kyllinglår med ris eller couscous til middag, kan du ta med rester i matpakken den påfølgende dagen.

Fiskekaker er også godt i matpakkene, kjøttkaker eller -boller (fortrinnsvis uten saus), et stykke pizza eller en wrap med gårsdagens tacorester.

Den grønne salaten fra middagen i går kan piffes opp med fetaost, rødløk og cherrytomater, eller du kan dele opp kylling og ha et helt måltid bare i salaten.
Tacorester kan også blandes i salaten, knus noen skjell og ha i rester av kjøttdeigen sammen med tomat- og agurkbiter og kanskje litt mais.

Her er det bare å bruke fantasien - og de restene du har liggende. Når du bruker middagsrester tar det ikke lang tid å lage en fristende matpakke dagen etter!

Ha en super dag!

♥ Marianne


PS: Husk å bli med på Bunnpris' store matpakkekonkurranse - du kan vinne et gavekort på kr 2500! 

1 kommentar: