fredag 18. februar 2011

Hjerteskinke

Dagens matpakke til en av gutta:
 • Druer
 • Paprika i tre farger
 • En halv brødskive med smør, kokt skinke og ostehjerter
 • En halv brødskive med smør, ost og figurer av kokt skinke


Ønsker deg en flott dag og helg med mange hyggelige opplevelser!
♥ Marianne


2 kommentarer:

 1. Heisann. Har kjøpt noen av matboksene dine, og gleder meg så til å ta dem i bruk. De ser så fine ut, og god kvalitet. Men det bare snør og snør her, og er glatt og kaldt. Så noen tur får vente litt. Får begynne å bruke dem til rester og pålegg i kjøleskapet så lenge, tror jeg.
  God helg.

  SvarSlett
 2. Så flott det ble med de figurene! Nå spiser jo ikke mine ost siden de har melkeallergi, men jeg kan jo lage dette med diverse kjøttpålegg og agurk/egg etc. Tusen takk for tipset :) Nå må jeg få bestilt noen matbokser her. :D

  SvarSlett