fredag 9. september 2011
Monicas veldig, veldig gode Cæsar-salat
På jobben lager kollega Monica Cæsar-salat til lunsj av og til, og den er bare SÅÅ god at jeg måtte lage den hjemme også. Kjempeenkelt, det er bare fire ingredienser:
Hjertesalat, stekt kylling, Caesar-dressing og parmesan.
Skyll salatbladene, riv opp de største.
Fjern bena (og ev skinnet) fra kyllingen, del opp i passende biter. Bland salat, kylling og passe med dressing - og ta på ekstra parmesan når det skal spises - og litt pepper.
God til lunsj, god til middag, god i matboks, god hjemme - ganske enkelt veldig god!
God helg!
♥ Marianne
PS: Jeg hadde helt glemt at Monica også har paprika i sin salat - sånn søt, lang paprika, vet du! Kjempegodt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar