mandag 12. november 2012

Enkel hjemmelunsj med rester

I dag har jeg hjemmedag, og når jeg er hjemme synes jeg det er litt stas å spise varm lunsj.
Hadde litt rester av ris og fant frem litt grønnsaker, kuttet og stekte og ble veldig fornøyd med resultatet! Denne 'rissalaten' kan sikkert spises kald i matboksen også!Jeg brukte:
  • Kokt ris
  • Squash
  • Aubergine
  • Friske spinatblader
  • Pinjekjerner
  • Hvitløk
  • Krydder etter smak - salt, pepper
(men her tar man det man har og lager av det man liker best selv).
 Jeg startet med å kutte opp squash og auberginen i terninger, og så stekte jeg dem i noen minutter før jeg tok oppi ris, hvitløk (finhakket) og en neve pinjekjerner. Lot alt steke til det var varmt, la til sist oppi en stor neve spinat og stekte til bladene falt sammen. Mmmmmm - deilig! :)

Ønsker deg en super mandag!
♥ Marianne

1 kommentar: