Her er oppskriften jeg bruker for å lage konfekt - den er superenkel:
1 del mørk sjokolade (70%)
1 del valnøtter
1 del kokosfett
Her har jeg brukt 200 gram av hver.
Hakk nøttene.
Smelt fett og sjokolade over svak–middels varme. Hell nøttene i blandingen.
Fyll i muffinsformer. Jeg fylte hver med en spiseskje med konfekt-masse.
Settes i kjøleskap til det stivner. Må også oppbevares i kjøleskap helt frem til de skal spises, siden kokosfettet har så lavt smeltepunkt.
♥ Marianne
Hjemmelaget konfekt hører julen til!
SvarSlettGod mandag :O)
Takk for tipset :)
SvarSlettnam nam! :)
SvarSlettMmmm. Det må prøves!
SvarSlettHei, du viser oss så mye fin og artig mat og tilbereding. Så da jeg fant en morsom matside på nettet, så tenkte jeg på deg. Kanskje du kan synes noen av bildene der er litt uvanlige. Særlig reinsdyr-cupcakes nå i disse juletider. Link:
SvarSletthttp://cutestfood.com/?fp_type=news
Snacks! :))
SvarSlettDette ser veldig godt ut men kan man bruke noe annet enn kokosfett/delfiafett?
SvarSlettHei Siv
SvarSlettJeg vet ikke om noe substitutt, men jeg tenker at du kanskje kan droppe fettet hvis du ikke vil bruke det - smelt sjokolade og fyll på med hakkede nøtter, eventuelt rosiner eller tranebær. Fyll i former og avkjøl.
♥ Marianne
Ser Godt Ut! Nam:)
SvarSlettSå fin julekalender du har under her! -og masse kjekke ting å gjøre inni:))
Ha en fortsatt fin julemåned!
Klem fra mæ
Da skal jeg prøve det. Ingen her som er så glad i kokos/delfiafett. Prøvde en gang å lage sånne puffaris kaker med delfiafett og da var det ingen som spiste det. Men så prøvde jeg å lage de uten fett og da ble de spist:)
SvarSlett