torsdag 22. august 2013

Lang mat i bred boks

Jeg synes det er ganske deilig at ferien er slutt og at vi er på vei inn i faste hverdagsrutiner igjen. Hva synes du?
 
Jeg pakker alltid matpakkene i matboks, og bruker som regel EasyLunchboxes fordi de er enkle å pakke i. Av og til bruker jeg andre matbokser, for du verden så mange jeg egentlig har når jeg ser ordentlig etter!
 

Denne gangen ble det en Laptop luncbox ganske enkelt fordi baguetten var for stor til EasyLunhboxen.
Dette er matboksen til minsten, og han kaller brødet for 'hamburger' når han får små baguetter/flutes som ikke er helt delt gjennom og med pålegg i. Han må gjerne kalle det hva han vil for min del bare han spiser maten sin. :)


I denne boksen fikk han:
  • Grov baguett med ost, salat, agurk og paprika
  • Minimais
  • Vannmelon i terninger og hageblåbær
  • Nøtteblanding
Og så la jeg med en koselig serviett og en gaffel han kunne spise vannmelonen med.

Har du noen nye matvaner nå etter sommerferien?

♥ Marianne

2 kommentarer:

  1. Dette såg deilig ut! Storebror på fem kaller det også for hamburger - alt som blir bretta over slik at det er brød både oppe og nede :) Dette verka som ein god matboks også (og vi har og altformange (ifølge mannen))

    Riktig god helg!

    SvarSlett