onsdag 16. mars 2011

Ketsjup er ålreit

Jeg har investert i noen flere kokebøker i det siste, blant andre slike som er rettet mot småbarnsforeldre og for dem som lager matpakker. Det er morsomt å lese hva andre skriver, og få tips til hva man kan lage.

Nå har jeg også kjøpt kokeboken til Kari Jaquesson - «Ketsjup er ålreit» - Karis enkle knep for sunnere hverdagsmat.Forlaget skriver dette om boken:
Ketsjup er ålreit er kokeboken som viser hvordan du uten strev kan lage supersunn, velsmakende og næringsrik mat – også de dagene du er aller mest travel.
Kari Jaquesson brenner for at maten skal være god, enkel og tilpasset ditt hverdagsliv. Oppskriftene finner du her. Hun viser deg også hvordan du kan utnytte tiden på kjøkkenet og få mer tid til deg selv og familien uten å gå på akkord med matens kvalitet og sunnhet.
Smart, ukomplisert og gjennomførbart.
 • Smart mat for barn, ungdom og voksne
 • Barnas favorittretter med ny, næringsrik vri
 • Krymp godissuget – spis dessert hver dag!
--oOo--

Jeg liker denne boken. Godt! :)
Den har mye informasjon som jeg synes er interessant, som forslag til ukemeny, fakta om fett og om tilskudd og om de forskjellige måltidene.
Oppskriftene er gjennomførbare, og boken har mange flotte bilder.
Kari Jaquesson er 'laid back' i det hun prediker, mye går på å bruke hodet og gjøre ting hyggelig for både voksne og barn. Og det liker jeg også!
Vil du ha ny inspirasjon i bokform er dette en bok som jeg anbefaler!

Ha en super dag!
♥ Marianne

3 kommentarer:

 1. Å ! Denne skal jeg jammen meg sjekke ut ; slike kokebøker liker vi :D Takk for tipset !!

  Matboksene er innviet hjemme hos oss ; med stoooor skaperglede hos store & små :)

  http://kreativechattem.blogspot.com/2011/03/matboksene.html

  SvarSlett
 2. Jeg har denne boka og bruker den flittig. Vi har slitt mest med å variere middagene så her er det mange gode tips. Anbefaler den også :)

  SvarSlett
 3. Har lånt boka på biblio tidligere, har kjøpestopp for det begynner å bli vanskelig å få plass til flere i hylla. Og så har du så fin blogg at æ slipp å bla i bøker hele tiden...;o) Serverte cous-cous salaten din uten kjøttdeig som tilbehør til snitzler og bakte poteter idag, SUKSESS! Alle elsker salaten, derfor like æ dæ! Klem

  SvarSlett