fredag 10. juni 2011

Sjøpølsemat

Jeg har gått til innkjøp av matpenner og av et juliennejern (?) - en skreller som også skjærer i tynne strimler. Julienne-grønnsaker er som kjent akkurat det - grønnsaker skåret i fyrstikktynne strimler.
«Skrelle-(skrulle-)jernet» er kanskje ikke det lureste jeg har kjøpt, men det går an å bruke til å lage litt moro med.


I dag ofret jeg en halv agurk og lagde «tang», slik at kalkunfalukorv-blekkspruten (sjøpølsen - he he) hadde noe å stå på. Han har fått med seg en haug med norvegia-sjøstjerner til å holde seg med selskap. :)
Ser du nøy etter ser du også en enslig grønn fisk laget av agurkskall. Endte opp med å bruke saks for å få rett fasong, men uten stort hell. Så da ble'n en enslig liten kar.
Det er nok enklere å lage en blekksprut dersom man bruker grillpølser - men det hadde jeg ikke i kjøleskapet i dag. Da må man bare ta det man har.
Her er det nye utstyret - matpenner i fem farger (Rafens) som kan skrive på all mat (og kaker), og så julienne-jern-skreller-dingsen. Begge går i kategorien «må ha fokus på å bruke dette ellers er det bare skuffe-fyll»...

Ønsker deg en god dag og en super pinse!
♥ Marianne

3 kommentarer:

 1. For en fantastisk ide!!! Hadde jeg fått en slik matpakke når jeg var liten hadde jeg blitt i utrolig godt humør.
  Det er ikke så mye som skal til før alt ser mer fristende ut!
  Bloggen din er utrolig fin og inspirerende, har lagt meg til som følger og gleder meg til å lese her inne framover :-)
  Ønsker deg en fin sommerdag!

  SvarSlett
 2. Kreativt, men uh! Den matpakken så nesten litt skremmende ut :))

  SvarSlett