mandag 8. august 2011

Pyntet mat

Litt ekstra pynt blir det i matboksene i ny og ne - denne gangen har jeg brukt de minste kakeutstikkerne fra cacas og laget små blomster og hjerter av gulrot.
Agurken er stanset ut som blomster, med den midterste utstanseren. :)

På brødskiven i matboksen er det også agurker, og så stanset jeg ut en blomst i midten og byttet ut med gulrot. Prøvde også det motsatte med en gulrotskive som ligger i det lille rommet - den fikk et senter av agurk.
Ellers er det brødskiver med kokt skinke og med kaviar, gulrot og agurk, paprika og ost. Minsten har fått kokt egg også, for det er han så glad i.

Se også siden for Verktøy & Tilbehør for mer informasjon om bl.a. utstikkere.

♥ Marianne

9 kommentarer:

 1. Så smart og så lekker og spennende for de små! En riktig god idè å bruke kakeutstikkere:)
  Jeg har lagt ideèn på minneboken til skolestart, takk for godt tips.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så herlig matpakke. Med en slik en i sekken vil man spise matpakke i stede for kantinematen.
  Du er en inspirasjon for ei mamma som ikke er den mest kreative på matpakkefronten..

  SvarSlett
 3. Hei !

  Så fin blogg og mye inspirasjon :) Hvor får du kjøpt utstikkere fra cascas? Og matpennene? De matboksene, er det matbokser som er selvlaget med flere oppi eller kjøpt slik de er?

  Takk for at du deler :-)

  SvarSlett
 4. Hei G-A
  Cacas selges i forskjellige kjøkkenbutikker, jeg har også sett stativene på Staples. De har nettside for salg også - se www.cacas.no
  Matpenner får du i kjøkkenbutikker, via Cacas og på Panduro. Sikkert flere steder også.
  Matboksene kommer med tre faste rom i bunnen. De har ett lokk,én underdel - ingen flere løse deler som mistes eller glemmes igjen. I tillegg kan de stables, så detar liten plass i skapet. Jeg er kjempefornøyd med dem!
  ♥ Marianne

  SvarSlett
 5. Er ofte inne å titter i bloggen din, og du lager mye gode matpakker. Har gått til innkjøp av noen grønnsakskuttere og de flotte matboksene dine. Har du noen tips om flere matpakkebloggere, norske eller utenlandske.
  Tusen takk for flotte tips og ideer :)

  Ellinor

  SvarSlett
 6. Hei :)

  inspirerende og fin blogg du har :)

  klem.

  SvarSlett
 7. Hei Anonym
  Jeg kjenner ikke til andre matpakkebloggere i Norge, dessverre. Jeg har en samling med lenker til fine matpakkesider nede i venstre kolonne (under informasjon om meg og om bloggen), kanskje du finner noe du synes er interessant der. Og så har jeg laget et innlegg om en av de bloggene jeg henter inspirasjon fra, se http://matpakke.blogspot.com/search/label/inspirerende%20nettsteder
  ♥ Marianne

  SvarSlett
 8. Takk for svar :) hvor er matboksene kjøpt?

  SvarSlett
 9. ... jeg selger matboksene her på bloggen. :)

  SvarSlett