lørdag 2. juni 2012

Rask sommermat

Jeg er optimistisk og har stor tro på at nå kommer sommer'n! :)
På varme dager er det ikke så fristende å spise varm mat, her i huset lager vi ofte pastasalat med tunfisk som vi fyller i pitabrød.


Jeg bruker det jeg har liggende av grønnsaker, denne gangen ble det:
1 boks tunfisk
1 boks mais
1 boks asparges
1/2 slangeagurk
1 beger rømme (eller kesam eller Crème Fraîche)
Majones
Salt og pepper
Ev hvitløkskrydder
3-4 dl makaroni
Pitabrød


Kok makaroni som anvist på pakken, avkjøles noe.
Kutt opp slangeagurk, åpne alle boksene og hell av væsken.
Bland alt i en stor bolle, tilsett rømme og så majones etter ønske.
Smak til med krydder.

Pitabrødene varmes i ovn eller i brødrister. Fyll opp og nyt!

Disse kan godt lages som nistemat på tur også. Hvis det er lang tid før maten skal spises anbefaler jeg å ha salatblandingen og pitabrødene separat, ellers kan brødet bli litt fuktig.

Fortsatt god helg!
♥ Marianne

4 kommentarer:

  1. Kjekt med rask og god mat. Hale året, men mest på sommeren :D

    SvarSlett
  2. Den var genial!!! Den skal prøves ut her hjemme:)

    SvarSlett
  3. Herlig..
    Får jeg spør hvor du har kjøpt de geniale boksene??

    SvarSlett
  4. Hei Elisabeth
    Jeg har kjøpt et større parti med matbokser fra USA som jeg videreselger. Akkurat nå er nettbutikken sommerstengt, men send meg en e-post på marianne@matpakkebloggen.no så kan jeg se om jeg får til noe allikevel. :)

    SvarSlett