torsdag 13. januar 2011

Småmat

Barna skal ha med litt småtteri i barnehagen hver dag, og da må jeg jo prøve å variere hva de får med.
Minsten liker avocado, så han får med seg en halv. Den har jeg skåret i ruter innvendig allrede så den blir enklere å spise alene med skje, og så har jeg smurt den med et par dråper sitronsaft for ikke å bli brun.
Begge fikk druer og klementinbåter i matboksene sine.
Junior fikk tre kalkunkjøttboller i det lille rommet, og så en halv brødskive med ost. I tillegg litt strimlet juleskinke og agurkskiver.
Minsten fikk  en halv brødskive med rødbetsalat, og strimlet juleskinke og agurkskiver.
Dermed mener jeg at de aller siste restene fra julen er spist opp!

Ha en god dag!
♥ Marianne

5 kommentarer:

 1. Takk for masse fin inspirasjon:-) Det ser godt ut, og jeg skulle ønske mine unger var mer glade i frukt og grønt. Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Ser godt ut ja og de boksene ser utrolig praktiske ut. Håper på vinnerlykke, men hvis ikke - hvor får en kjøpt de?
  Prøvde meg på mozzarella og tomat på maten her om dagen, men litt rucola - nam.
  Ha en fin dag fortsatt.

  SvarSlett
 3. Å det ser så godt ut :-)
  Burde kanskje dele bilder med deg,for min mann er like flink med matpakkene som deg:-)
  Boksene er superflotte,og jeg håper mange oppdager dem og kjøper dem fra deg,Marianne!

  Sulten hilsen fra Helle

  SvarSlett
 4. Hei.
  Du står på, Marianne. Supert for familien med slike sunne og gode matpakker. Jeg har blitt inspirert av deg, så nå har jeg også frukt og grønt og litt annet godt i boksene mine.. SUKK... Jeg trenger virkelig de fine boksene dine, så jeg håper på vinnerlykke. Om ikke så kommer det en bestilling fra meg =)
  Ha en fantastisk flott helg.

  SvarSlett
 5. Flotte matpakker som alltid:-) men æ slit med ett problem: Nemlig at skolen stresser for mye med mat og at ungene skal bli fort ferdig å spise, så jr vil ikke ha fyldige matpakker for da blir han så lei seg når det blir mat igjen. Har tatt det opp med skolen, men det blir alltid bortforklart med dårlig tid og annet tull. Mine elever spiser en halv time mens jeg leser bok, er det slutt på sånt rundt omkring? (Jobber ikke på samme skole som jr)Noe å ta opp som sak i bloggeverden?

  SvarSlett