fredag 7. januar 2011

Merkelapper

I ett av mine mange søk på det store internettet kom jeg over en flott side med merkelapper, som blir produsert av to driftige pappaer i USA.
Det som appellerte til meg var at merkelappene kommer i flere størrelser, med masse variasjoner med hensyn til farger og design. Og at man kan bruke klistremerker i klærne og de tåler vask. Hurra - ferdig med stryke-på.lapper! De lager til og med klistremerker som tåler å være inni sko - det trenger vi. Tror det er fire barn som har like vinterstøvler som junior i barnehagen.

Så hva gjør man? Jo da - jeg bestilte merkelapper til begge guttene - og nå har jeg også blitt salgsrepresentant i Norge. Hi hi.
Hva betyr det? Jo, jeg skal spre det glade budskap. Og hvis du også har lyst til å bestille hos dem så gjør du det på http://www.labeldaddy.com/ - og så skriver du 'SAKKALO' i tilbudsfeltet når du er ferdig med bestillingen din. Da får du 10% avslag.
Verdien på pakkene holder seg innenfor 200-kronersgrensen, så det blir ikke lagt moms på beløpet.
Her er litt bilder av noen flere av produktene:
Du kan velge mellom mange ikoner og figurer på merkelappene dine, alt fra enkle figurer med sol eller fly til de fleste Disney-figurene. Og det kan jo være spennende for mange barn. Ta deg en tur til http://www.labeldaddy.com/ du også og se om de har noe du trenger!

MERK: lurer du på noe - eller trenger tekster på norsk på etikettene - så si fra til meg. Det aller meste vil la seg ordne!
God helg!

3 kommentarer:

 1. Dette var jo veldig smart. Jeg har ikke barn selv, og min manns barnebarn er så store at de er vel (kanskje) i stand til å passe på tingene sine, men jeg har allerede tipset en gravid blogger om at hun burde kikke inn til deg. Tiden fra gravid i 8. måned til forbytting av joggesko går vel igrunnen fort!!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Takk for meget interessant produkt, mye enklere med pålimbare merjelapper som atpåtil tåler vask, GENIALT!!
  Klem Elin

  SvarSlett
 3. De der var smarte! Har sendt link over til dattera som iallefall har bruk for sånne :) Kanskje blir det en bestilling på meg også :)

  SvarSlett