tirsdag 13. mars 2012

Aldrimett-mat

I januar hadde jeg besøk av en journalist fra Foreldre&Barn som intervjuet meg om matpakker. Det var en veldig hyggelig dag, og vi laget masse forskjellig som det ble tatt bilder av. Artikkelen står i et blad som heter «Mat og helse» som blir utgitt av F&B, og det kom i hyllene i går. Løp og kjøp!! :)
Jeg smurte en skive med Philadelphiaost, og så skar jeg opp agurk og paprika og lagde larven Aldrimett. Øynene er av ost.
Brødskiven fikk selskap av gjennomspiste biter av eple, kiwi, pølse, agurk og gulrot.
Guttene syntes den var kjempekul da de fikk med larvemat i barnehagen.

Den var enklere å lage enn jeg hadde fryktet - prøv du også da vel!

Ha en super dag!
♥ Marianne

4 kommentarer:

 1. Så arti!!! Fin larve(mat)!
  klem, Tove

  SvarSlett
 2. Så flott! Dette må jeg prøve til frokost til barna en dag! Har en to åring som eeeelsker Larven Aldri Mett. Kjempefin reportasje i F&B Mat forresten. Skal jammen følge med denne bloggen fremover :-)

  SvarSlett
 3. Fineste matpakka jeg har sett! Helt fantastisk <3

  SvarSlett