torsdag 27. september 2012

Hjemmekokklauget

Det pågår en komkurranse nå, for å bli med på Jernias «Hjemmekokklaug». Ledet av Eyvind Hellstrøm.

Jeg vil veldig gjerne bli med i Hjemmekokklauget, og har meldt meg på konkurransen. Den foregår i tre deler - og nå er jeg midt i trinn 1. For å komme videre til del 2 (og tre) må jeg sanke stemmer - mange stemmer!

Her kan du hjelpe meg! Gi meg din stemme - gjerne hver dag! Man kan stemme hver 12. time, frem til 10. oktober.

STEM PÅ MEG HER!

Får jeg plass på Hjemmekokklauget er det ett års varighet. Hensikten er å gi folk inspirasjon til å lykkes på kjøkkenet, og lauget skal bestå av 6 vanlige folk med forskjellig områder innenfor matlaging. Jeg holder jo mest fokus på lunsj og frokost, og tenker det kan være et flott supplement til alle dem som er supergode på middager og selskaper.
Og tenk så masse inspirasjon jeg kan få selv - som igjen vil bli brukt til å lage en enda bedre blogg!

Litt om hva som skjer senere - for dem som går videre:

TRINN 2:
De 30 kandidatene som har samlet mest støtte (i form av stemmer) er kvalifisert for trinn 2. Da får man tildelt en blogg som skal bruke for markedsføring av sitt kandidatur. Målet er å overbevise folket og Hellstrøm at nettopp du passer best som medlem i Hjemmekokklauget.
TRINN 3: Eyvind Hellstrøm plukker ut 6 kandidater 
Dette gjøres i samarbeid med en rådgiver fra et bemanningsbyrå. Her vurderes arbeidet og egenmarkedsføringen som er utført av søkeren i trinn 2, og brukes som primært vurderingsgrunnlag. I tillegg vil juryen bruke alle andre tilgjengelige kilder i arbeidet med vurdering av kandidatene.


Folk fortjener å lykkes på kjøkkenet.
Jeg fortjeener en plass i Hjemmekokklauget. :)

Takk for din hjelp!
♥ Marianne

3 kommentarer:

 1. Da har du fått en stemme fra meg. :)

  SvarSlett
 2. Da har du fått stemme fra meg også.. skal forøke å huske å stemme hver dag da :-)
  Lykke til

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett