torsdag 20. september 2012

Inspirasjon

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten, Siv Eide og Kjersti Brinch Lund sendte meg boken sin «Lunsjboks» og hadde skrevet noen hyggelige ord inni til meg. De håpet blant annet jeg ville finne inspirasjon i boken deres.

Og det har jeg gjort! :)
Jeg ser også at vi har veldig mange like meninger om mye og mangt når det kommer til ernæring, og det er morsomt. Jeg har kost meg med boken, og har lært litt av hvert også.

Jeg synes at boken er oversiktlig og har en fin balanse av tips, informasjon og inspirasjon. Forfatterne legger vekt på at du skal lage fargerike matbokser, husker du på det vil du automatisk få enda større variasjon i maten du lager.

En sunn og god lunsj øker konsentrasjonen og gir barna energi gjennom hele dagen i barnehage eller skole. For å slippe å gå i det samme gamle sporet trenger jeg litt nye innspill, det tror jeg de fleste gjør. Det er lett å bli inspirert når man titter i denne boken, det er mange ideer til hva du kan ha i lunsjboksen, og det er avsnitt om hva som kan kombineres av ingredienser. I begynnelsen av boken er det kapitler om hva du alltid bør ha i skapet, hva som trengs av utstyr, og om hvordan du lykkes. bak i boken finner du oppskrifter på søndagsbakst, yoghurter, dipper, dressinger, smoothier og juicer. Det legges vekt på å bruke rene råvarer, og alle ingrediensene er lette å få tak i. Oppskriftene er enkle, og de tar maks 10 minutter å lage.

Har du lest den? Hva synes du?
♥ Marianne

2 kommentarer: