søndag 9. september 2012

Søndagsfjes

Lørdager og søndager er tiden for å leke med maten, nå har vi så mye bedre tid enn i ukedagene!
Har du kokt egg i kjøleskapet  kan det være grunnlaget for masse morsomme ansikter eller annen pynt på skiven. Alt som er rundt kan bli øyne - og andre deler kan skjæres til av ost, paprika eller annen mat.

Med salami, agurk, cherrytomater, ost og gressløk får du en kanin (eler et kaninliknende vesen ...).
Med en halv oliven og et par agurkskiver får du en koala (øyne av kakepynt ...)

Kanskje dere kan ha en brødskivepyntekonkurranse i familien hver helg?
Hjemmefrokoster og helgedager er nok de beste pyntedagene, for jeg er ikke heeelt sikker på at all pynten holder seg på plass i timene fra de blir laget til de kommer frem fra matboks og sekker rundt lunsjtid... :)
 
Ferdigskåret ost bare «roper etter» å bli pyntet! Her har det blitt en kanin ved å bruke salatblader, oliven, gressløk og paprika. Munnen er tegnet på med matpenn.

Send meg gjerne dine morsomme brødskiveansikter på marianne@matpakkebloggen.no, så kan jeg dele dem med de andre bloggleserne!

Ha en super søndag!
♥ Marianne

PS: Husk å bli med på Bunnpris' store matpakkekonkurranse - du kan vinne et gavekort på kr 2500!

2 kommentarer:

  1. Digger slike ansikter. Bruker det av og til selv :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Send meg bilde av ansiktene dine, da vel! :-)

      Slett